Hoe groen is groene koffie?


Eén van de meest populaire producten op het gebied van afvallen, is groene koffie. Het klinkt als koffie die geproduceerd is op volledig ‘eerlijke’ wijze. Dat is ook het geval, maar de focus van groene koffie ligt op afvallen. Het product is volledig natuurlijk en plantaardig, waar de naam ‘groene koffie’ dan ook vandaan komt. Wat het product zo populair maakt, is de combinatie tussen gemak en effectiviteit. Meer weten over het product groene koffie? Lees dan snel verder!

 

Wat is groene koffie?

In feite is groene koffie een voedingssupplement dat vrij is van geneesmiddelen. Het is dus een volledig natuurlijk en plantaardig product, dat bestaat uit een mix van kruidenextracten. Er zijn verschillende soorten groene koffie te vinden, maar het meest recente en beste product op de markt, is groene koffie 1500. Ingrediënten van groene koffie 1500 zijn calcium, chroom picolinaat en de natuurlijke kruidenmix, die bestaat uit polyphenolen, epigallocatechingallate en cafeïne. Ook Panax ginseng wortel behoort tot de ingrediënten van groene koffie 1500.

 

De werking

De verschillende ingrediënten van groene koffie hebben allemaal een werking die bijdraagt aan een gezonder en slanker lichaam. Het kruidenextract zorgt voor een verhoogde activiteit van antioxidanten in het lichaam, waardoor betere bescherming geboden wordt aan schade door vrije radicalen. Ook metabolisme wordt erdoor verhoogd, en dit heeft een direct effect op het lichaamsgewicht. Gewichtsverlies is hiervan het resultaat. Door de aanwezigheid van vitamine B12 worden de zenuwcellen in goede conditie gehouden.

 

De Panax ginseng wortel in de groene koffie zorgt voor een energieniveau dat op peil wordt gehouden tijdens het dieet. Chroom zorgt voor een versnelde stofwisseling en stimuleert energieverbruik. Ook dat leidt tot een afname van overgewicht.

 

Tips bij het gebruik van groene koffie

Groene koffie is dus een geheel natuurlijk product, dat geen vervelende bijwerkingen kent. Juist doordat het product volledig plantaardig is, bent u verzekerd van een positieve bijdrage aan uw gezondheid. Het is wel belangrijk om de aangegeven dosering te volgen en om dit maximum niet te overschrijden. Het drinken van één kop groene koffie per dag is voldoende. Dit doet u ‘s ochtends, ongeveer een half uur voordat u gaat ontbijten. Net als bij normale koffie, kunt u groene koffie drinken met melk en suiker. Het is wel belangrijk om twintig minuten te wachten voordat u daadwerkelijk gaat ontbijten. U geeft de ingrediënten dan de kans om te starten met hun werking.

 

Bij het gebruik van groene koffie worden enkele dingen aangeraden, die eigenlijk standaard behoren tot een gezondere levensstijl. Zo drinkt u per dag minimaal twee liter water, nuttigt u drie maaltijden per dag en wordt aangeraden om te zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. Dit in combinatie met één kop groene koffie per dag, zorgt voor een slanker en fitter lichaam!