ingredienten


Ingrediënten:

- Calcium
- Chroom Picolinaat
- Kruidenmix van Groene thee blad extract (gestandaardiseerd op 180 mg polyphenolen, 90 mg Epigallocatechingallate (EGCG), 50 mg natuurlijk voorkomende cafeïne), Panax ginseng wortel.
- Arabica bonen.

 


 

groene thee

Groene theeGroene Thee stimuleert antioxidantale activiteiten en beschermt daardoor het lichaam tegen mogelijke schade door vrije radicalen. Het verhoogt de metabolisme hetgeen gewichtsverlies als resultaat heeft. Vitamine B12 houdt de zenuwcellen gezond. Groene thee bevat Theanine, een van nature voorkomend aminozuur dat u helpt te ontspannen en een gevoel van welzijn bevordert door in het lichaam GABA-gehaltes te stimuleren (een neurotransmitter die ons 'fijn' en 'goed' doet voelen).

 

Zie hier een van de vele onderzoeken die zijn uitgevoerd naar de werking van groene thee [01]

– Consumptie van groene thee leidt tot een vermindering van lichaamsvet en een aangepaste malondialdehyde LDL-verbinding in mannen. Tijdens dit onderzoek werden 38 gezonde Japanse mannen verdeeld in twee groepen en hetzelfde voedingspatroon gegeven. Een groep dronk dagelijks een fles groene thee met 690 mg catechine antioxidanten. Na 12 weken bleek het lichaamsgewicht, BMI, tailleomvang, vetpercentage, en onderhuids vet aanzienlijk lager in de groep die groene thee dronk in vergelijking met de controlegroep. [01]

 


 

Panax ginseng

 

Panax ginseng wortelPanaxGinseng wortel helpt uw energie pijl op niveau te houden terwijl u dieet. Ginseng wordt al eeuwenlang in het Oosten gebruikt. Landen zoals China en Rusland gebruiken ginseng om verkoudheid en griep tegen te gaan, en energie, levensverwachting en vitaliteit te bevorderen. Het wordt tevens gebruikt om het lichaam beter bestand te maken tegen stress. Nieuwe onderzoeken tonen aan dat ginseng eveneens effectief is tegen overgewicht en het onder controle brengen van diabetes.


Een van de onderzoeken uitgevoerd naar ginseng vindt u hieronder [02]

Een studie gepubliceerd in de Phytotherapy Research Journal toont aan dat ginseng differentiatie in cellen die energie als vet opslaan actief tegengaat, waardoor de cellen minder goed in staat zijn vet op te slaan.[02]

 


 

ChroomChroom stimuleert het energieverbruik.

 

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina