Reviews

 

De onderstaande testimonials hebben we via email en post ontvangen van Groene koffie 1500-gebruikers. Resultaten kunnen variëren en verschillen van de resultaten hieronder. 

Eva before groene koffie 1500eva after groene koffie 1500

   Before Groene koffie 1500                        After Groene koffie 1500

EVA SUCCES: 21 KG

 


I am Eva, 35 years old from the philippines but I am now living in rotterdam (nederland) with my partner and my 3 children all boys.

After giving birth to my second child who is now 8 yrs. old I gained a huge weight and its been so hard for me to look for something that will really loose my it.. I was already desperate to take anything, I tried different kind of diet, pills,shake,chocolate bars and even some medicine and exercise in the internet that im trying to watch and do it myself but nothing works as good as the Goene Koffie 1500.

I had an asthma before and Im taking my inhaler 3x a day but now after loosing weight I can't remember anymore when was the last time I took it.
The before picture that I had is my bday last feb.2013, I weight 69.8 kilos but that was not yet the time that I tried The Groene Koffie 1500.. I started June 2013, the after picture here was taken Dec.2013.

I lose 21 kilos for 7 months of drinking it, no hassle for me to drink it because I am a coffee lover..Never been a pressure for me to diet with Groene Koffie 1500 because I found it the easiest way to loose weight, well just take 1 small cup of coffee everyday which I always do and that's it.. I am now 48 kilos by just drinking 1 cup every morning and that 1 cup change my life forever.


Thank you for reading my story, 1 cup of Groene Koffie 1500 every morning can change your life forever..!


 

 

annemarie beforeannemarie after

eva

   Before Groene koffie 1500                        After Groene koffie 1500

ANNEMARIE SUCCES: 30 KG

 


Ik ben Annemarie en ik overdrijf niet als ik zeg dat ik mijn hele leven al 'propje' genoemd wordt. Niemand wou vrienden met me zijn op school en het hielp ook niet dat ik niet goed was in sporten of huiswerk maken. Ik voelde me echt verloren als een kind. Toen ik ouder werd, besloot ik dat ik wou afvallen en begon ik met allerlei dieetpillen. Deze bleken allemaal waardeloos te zijn. Ik verloor dan wel een kilo of twee, maar niemand zag het omdat ik gewoon nog steeds dik was. Ik ging meerdere malen per week naar een sportschool, maar dit zette evenmin zoden aan de dijk.

 

Een vriendin van me die als een trein afviel, adviseerde me om Groene koffie 1500 eens te proberen. Ze had dit op advies van een vriendin gekocht omdat dit een geheel natuurlijke oplossing zou zijn. Ik kan je vertellen dat dit product een wereld van verschil voor mij betekenen - de kilo's verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik kon het gewoon niet geloven, ik had eindelijk iets gevonden dat daadwerkelijk werkte. Maar wat ik juist zo prettig vind is dat ik me geen zorgen hoef te maken over vervelende bijwerkingen omdat Groene koffie 1500 helemaal natuurlijk is en alleen uit geteste ingrediënten bestaat.

 

Het beste van alles is nog wel dat ik eindelijk ben afgevallen!


 

kadisha beforeKadisha after

eva

   Before Groene koffie 1500                        After Groene koffie 1500

KADISHA SUCCES: 16 KG

 


Mijn naam is Kadisha en ik ben van Marokkaanse afkomst. In onze cultuur wordt vaak heel lekker, maar helaas soms ook vaak ongezond gegeten. Er zijn veel familiefeesten waarbij lekker wordt gegeten. Voorgaande in combinatie met een gebrek aan lichaamsbeweging heeft ertoe geleid dat ik altijd te dik was.

Ik heb al veel verschillende diëten geprobeerd. Meestal viel ik een paar kg af en dan kon ik het niet meer volhouden. Ik hou namelijk niet van pillen slikken. Omdat veel diëten op basis van pillen zijn haakte ik altijd af.

Groene koffie 1500 is compleet anders. Elke ochtend slecht 1 kopje lekkere koffie. Verder hoef je niets te doen.

Ik merkte na een week al dat mij kleren losser zaten. Ik at kleinere porties en snoepte bijna niet meer. Ik had gewoon geen zin meer om te snoepen.

Inmiddels ben ik op een gewicht waarmee ik erg tevreden ben. Ik zit weer lekker in mijn vel en heb reeds veel nieuwe kleding gekocht. Ik ben er namelijk zeker van dat ik met behulp van Groene koffie 1500 op dit gewicht zal blijven.

Dit product kan ik echt aan iedereen aanraden!!!


 

 

Kim lu beforeKim lu after

   Before Groene koffie 1500                        After Groene koffie 1500

LIN SUCCES: 11 KG

 


Doordat ik klein ben (ik ben slechts 1.53 meter) lijk ik altijd dikker dan dat ik eigenlijk ben. Ik was het op een gegeven moment zat om alleen maar losse, ruime kleding te dragen om m'n dikke buiken en benen te verbergen. M'n huisarts wou me geen dieetpillen voorschrijven omdat ik niet echt serieus overgewicht had.

Ik had geen zin om handenvol geld uit te geven aan dieetpillen die toch niet werken. Omdat een aantal kennissen succesvol Groene koffie 1500 hadden gebruikt gaf ik het product de voordeel van de twijfel.

Doordat Groene koffie 1500 eetlustremmend is, wist ik zeker dat mijn probleem hiermee direct wordt aangepakt. k hou namelijk van zoetigheid en vind het echt moeilijk om nee te zeggen tegen snoep, met name chocolade. Naast Groene koffie 1500 begon ik ook met lichaamsbeweging. Ik ben moeder van jonge kinderen dus ik heb geen tijd om uren in de sportschool te staan. De school van mijn kinderen ligt echter om de hoek, en daar loop ik nu elke ochtend en middag heen.

Ik ben zo blij dat ik Groene koffie 1500 heb gevonden!


 

 

Klaas beforeKlaas after

   Before Groene koffie 1500                        After Groene koffie 1500

KLAAS SUCCES: 17 KG

 


Mijn hele familie is veel te dik; mijn moeder is te dik, mijn vader is dik en mijn twee broers waren van jongs af aan al veel te dik! Nu is dat natuurlijk geen excuus, maar het betekende voor mij wel dat ik nooit geleerd heb hoe ik gezond moet eten. Mijn voedingspatroon was echt slecht.

 

Ik heb ontelbare diëten geprobeerd. Ook afslankpillen heb ik geprobeerd, zonder enig resultaat. Ik dacht mijn overgewicht nooit kwijt te raken, en m'n dokter had me al gewaarschuwd dat ik binnen afzienbare tijd last van m'n knieën zou gaan krijgen, omdat ik gewoon te dik ben. Toen ik over Groene koffie 1500 hoorde was ik in eerste instantie sceptisch. Ik dacht eigenlijk dat het te mooi was om waar te kunnen zijn. 1 kopje koffie en je bent af van je probleem. Jazeker, hahahaha.

 

Maar niets was minder waar! Ik begon Groene koffie 1500 te gebruiken en voelde direct een verschil in m'n lichaam. Ik had ineens weer veel meer energie, zeker 's ochtends terwijl ik helemaal geen ochtendmens bent. Ik begon ook af te vallen. Ik ging er ook weer op uit met m'n hond, en probeerde zoveel mogelijk gezond te eten. Na een aantal maanden was ik een ander mens, zoals je kunt zien op de foto.

 

Ik raad Groene koffie 1500 in ieder geval aan!!


 

 

Patricia beforePatricia after

   Before Groene koffie 1500                        After Groene koffie 1500

PATRICIA SUCCES: 19 KG

 


Mijn naam is Patricia en ik ben 29 jaar. Om eerlijk te zijn heb ik nooit zo met m'n overgewicht gezeten. Ik was oprecht gelukkig, had een leuk sociaal leven en fijn contact met mijn familie. Dit veranderde allemaal op de dag dat ik mijn collega's achter mijn rug hoorde zeggen dat ik een dik kalf was. Het bleek dat ik voor verschillende feesten of gewoon een avondje uit niet was uitgenodigd omdat ik te dik zou zijn.

Ik had me simpelweg niet gerealiseerd dat mensen mijn gezelschap vermeden omdat ik er niet aantrekkelijk uitzag. Ik hou echter van lekker eten en wist dat ik een alternatieve oplossing moest vinden. Ik had al eens eerder over Groene koffie 1500 gehoord en las op de website dat het alleen natuurlijke ingrediënten bevat. Dit kon volgens mij geen kwaad dus ik besloot het te proberen. Ik was benieuwd of de koffie met onder meer ginseng extract zou werken.

Kijk nu maar eens hoe ik eruit zie. Ik voel me fantastisch en ik vind dat ik er goed uitzie. Ik heb mijn collega's op het werk verteld dat zij onder meer de reden waren voor mij om te gaan afvallen en heb ze zelfs bedankt. Hoewel het destijds wel kwetsend was, ben ik ze nu dankbaar dat ze me zo indirect op het spoor hebben gezet van Groene koffie 1500. Ik weet nu in ieder geval zeker dat niemand zich meer voor mijn uiterlijk hoeft te schamen.


 

Binnenkort volgen er meer reviews. Op alle beweringen en stellingen in de reviews welke ons zijn toegezonden is onze disclaimer van toepassing.

 

...