Wat is groene koffie?

Misschien is het niet geheel bij u bekend, de term groene koffie. Maar blijkbaar heeft u toch onze website gevonden. Voor de duidelijkheid zullen wij u nog even uitleggen wat groene koffie is. Zoals de naam het al zegt is groene koffie een koffiesoort. Maar het is niet zomaar koffie, het is koffie wat het afvallen bevorderd!


groene-koffie-instagram

De effecten van groene koffie

Het is wellicht handig om de effecten van groene koffie te weten. Om deze reden zullen wij u de effecten van groene koffie toelichten. Gelukkig is de samenstelling van groene koffie volledig transparant en is de werking van alle ingrediënten bekend. Alle ingrediënten van groene koffie worden nader toegelicht in één van de hierop volgende paragrafen. Groene koffie is een hulpmiddel voor een volledig natuurlijk gewichtsverlies. Het helpt bij het verlagen van uw cholesterolgehalte, verbeterd de afvoer van afvalstoffen en helpt het lichaam te ontgiftigen. Ook zorgt het voor een hogere stofwisseling, waardoor er meer aanspraak wordt gedaan op de opgeslagen vetten in uw lichaam. Daarnaast vergroten de antioxidanten in groene koffie de activiteit, wat het afvallen opnieuw stimuleert. Behalve dit zorgt de koffie voor een snellere vetverbranding en zet het lichaamsvet om naar energie, wat gebruikt wordt voor de spieropbouw. Naast het helpen met afvallen zorgt groene koffie ook voor een beter immuunsysteem, houdt het uw lichaam gezond en met de koffie krijgt u onder andere noodzakelijke vitaminen binnen.


Waarom groene koffie?

Dit zal waarschijnlijk voor zichzelf spreken. Groene koffie bevordert uiteraard het afvallen en met groene koffie kan u afvallen terwijl u iets gezonds drinkt! In tegensteling tot vele andere middelen is groene koffie volledig “geneesmiddelvrij” en bevat het enkel krachtige kruidenextracten uit verschillende planten en bloemen. Zoals ook al eerder, deels, besproken in “De effecten van groene koffie” heeft het nog andere positieve uitwerkingen op bijvoorbeeld uw gezondheid. Een ander groot voordeel is dat de gehele samenstelling bekend is. U drinkt dus geen drankje dat onbekend is en enige risico’s met zich mee brengt. Daarnaast is groene koffie te gebruiken op alle leeftijden.


Is groene koffie gevaarlijk?

Nee, gelukkig niet! Groene koffie is geheel ongevaarlijk, wel raden wij aan om de aanbevolen hoeveelheid aan te houden. Dit is 1 kop groene koffie per dag. Het werkt trouwens ook het beste om af te vallen, dus waarom zou u meer groene koffie drinken? Wanneer u lijdt aan hartaandoeningen, een hoge bloeddruk of diabetes raden wij aan om uw arts te raadplegen. Ook is het verstandig om contact met uw arts op te nemen als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Uw arts kan dan kijken of groene koffie toch niet nadelig kan uitpakken. Want wij willen uiteraard niet dat u nadelige gevolgen beleeft door het drinken van groene koffie! Wanneer u allergisch bent voor de ingrediënten in de koffie kan u het, vanzelfsprekend, beter niet gebruiken. Niet helemaal zeker of u er allergisch voor bent? Ook in dat geval is het opnemen van contact met een huisarts de beste oplossing. Gelukkig zijn er tot op heden ook geen meldingen gekomen van nadelige effecten door het gebruik van geneesmiddelen in combinatie met groene koffie. Dit laat nogmaals zien dat groene koffie echt veilig is.


Wat zit er in groene koffie?

Over de ingrediënten in onze koffie zijn wij 100% transparant. Geen verborgen chemische middeltjes, maar enkel natuurlijke producten. Dat weerspiegelt de zorg die wij dragen om de beste groene koffie aan u te leveren. In groene koffie zit Calcium, Chroom Picolinaat, een kruidenmix van groene thee extract en Panax Gingseng wortel. Chroom stimuleert het verbruik van energie en de omzetting van vetten naar energie of spieren. Het helpt bij het verbranden van koolhydraten en versnelt de stofwisseling in uw lichaam. Dit draagt natuurlijk grotendeels bij aan het afvallen. De Panax Gingseng wortel helpt om uw energieniveau op peil te houden tijdens het dieet. Het is natuurlijk niet goed als uw energieniveau sterk daalt, want dit zal negatieve effecten hebben op uw gezondheid. Gelukkig voorkomt de Panax Gingseng wortel dit. Het belangrijkste bestandsdeel van groene koffie is groene thee extract. Dit stimuleert de activiteiten in uw lichaam. Ook zorgt dit voor bescherming tegen schadelijke stoffen. Het verhoogt daarnaast de metabolisme in uw lichaam. Dit is het omzetten van vetten naar energie. Als ander groot voordeel van het extract is dat het onder andere vitamine B12 bevat, wat uw lichaam gezond houdt. Om de groene koffie echte koffie te maken is er aan de koffie ook natuurlijke cafeïne toegevoegd.


Werkt groene koffie wel?

Alles klinkt natuurlijk leuk en aardig. Maar er bestaat een grote kans dat u uzelf afvraagt of groene koffie wel echt werkt. Relatief goedkoop in aanschaf en vele voordelen, vaak is dit een verkooptrucje wat wordt gebruikt om producten aan de man te brengen. Wij kunnen u echter garanderen dat dit bij groene koffie niet zo is! Onze groene koffie is van zeer hoge kwaliteit, hier kan geen ander soort koffie aan tippen. Daarnaast hebben wij bijna honderdduizend klanten al voorzien van onze koffie. Ook zijn er diverse wetenschappelijke onderzoeken gedaan, om te kijken of groene koffie wel werkt. Steeds kwam weer terug dat de werking inderdaad bewezen is.


Afvallen is belangrijk!

Het zal niet bij u onbekend zijn, maar afvallen is belangrijk. Wellicht wordt u er in het dagelijks leven mee platgegooid door reclamespotjes en campagnes van overheden. Het is echter wel zo, overgewicht hebben is gewoon niet goed. Gelukkig stimuleert groene koffie het afvallen op de juiste manier en krijgt u met groene koffie een gezond gewicht terug.


Andere tips voor een beter gewicht

We bevelen behalve het drinken van groene koffie nog een aantal tips aan, om uw gewicht op een gezond niveau te houden. Drink voldoende water, dit zorgt ervoor dat onder andere de afvalstoffen in uw lichaam kunnen worden afgevoerd. Aanbevolen is om minstens 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken. Eet drie keer per dag, sla hierbij geen maaltijden over. Maaltijden tussendoor, of ongezonde snacks in de avond, zorgen er juist voor dat de kans dat u aankomt groter is. Ook zorgt fitness of cardiotraining voor een sneller resultaat en houdt u uw conditie op peil.


JIYA Trading, de marktleider in groene koffie!

De marktleider in groene koffie is JIYA Trading, het bedrijf achter deze webshop. Met een uitgebreid netwerk in Azië en Europa, eigen import én een eigen export kan JIYA Trading zijn producten tegen de laagste prijs leveren. Hier valt ook onze groene koffie onder.  JIYA Trading voorziet meer dan 400 fysieke winkels in Nederland en België van groene koffie en daarnaast nog een groot aantal winkels van de overige producten. Daarnaast is JIYA Trading de enige officiële importeur van groene koffie.