Hoe werkt het?

Wereldwijd kampen steeds meer en meer mannen en vrouwen met overgewicht. Overgewicht is niet enkel ongezond, maar sommigen voelen zich hierdoor onzeker of zitten niet goed in hun vel. Dus blijf niet bij de pakken zitten en start vandaag met de geoptimaliseerde Green coffee formule van Groene koffie 1500.

 

Groene koffie 1500  is een 'geneesmiddelvrij’ voedingssupplement dat is ontwikkeld uit een mengsel van krachtige kruidenextracten. De ingrediënten van dit product zijn zorgvuldig geselecteerd in verschillende landen  van de wereld om dit unieke en geheel natuurlijke voedingssupplement samen te kunnen stellen. 

 

In combinatie met een gezond voedingsplan reguleert Green Coffee 1500 de eetlust. De anti -oxidanten in Green Coffee 1500 zorgen voor een snellere stofwisseling die op haar beurt weer zorgt voor een hogere vetverbranding. De detox ingrediënten dragen bij tot een verbeterde en efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

 

Groene koffie 1500 is het resultaat van een langdurig onderzoek en werd ontwikkeld om u te ondersteunen om op een verantwoorde en veilige manier af te slanken. Door de combinatie van specifieke  hoogwaardige ingrediënten en de nieuwste technologieën is deze uiterst krachtige en veilige afslankformule ontstaan. Groene koffie 1500 kan worden gebruikt door vrouwen en mannen van alle leeftijden, kortom het ideale middel om die overtollige kilo's en lichaamsvet snel kwijt te raken.  

 

 Begin nu met de juiste aanpak: Groene koffie 1500!!

 

Green coffee 1500:

 • 100% natuurlijke en plantaardigvrouw weegschaal groene koffie 1500
 • Een hulpmiddel die u kan helpen bij gewichtsverlies
 • Ginseng helpt het energieniveau op peil te houden
 • Een krachtige natuurlijke antioxidant 
 • Kan helpen bij het verlagen van cholesterol tot een evenwichtig gezond niveau
 • Verbeterde natuurlijke afvoer van afvalstoffen
 • Ontgiftigen van het lichaam
 • Hogere stofwisseling
 • antioxidanten activiteit vergroten
 • versterken van uw immuunsysteem voor een grotere resistentie
 • lichaamsvet omzetten naar energie voor uw spieropbouw. Uw lichaam zal er strakker en mooier uitzien.
 • Snellere ververbranding

 

Ingrediënten Green Coffee 1500:

- Arabica bonen

- Calcium

- Chroom Picolinaat

- Kruidenmix van Groene thee blad extract (gestandaardiseerd op 180 mg polyphenolen, 90 mg Epigallocatechingallate (EGCG), 50 mg natuurlijk voorkomende cafeïne), Panax ginseng wortel.

 

Groene thee-extract stimuleert antioxidantale activiteiten en beschermt daardoor het lichaam tegen mogelijke schade door vrije radicalen. Het verhoogt  de metabolisme hetgeen gewichtsverlies als resultaat heeft. Vitamine B12 houdt de zenuwcellen gezond. 

 

PanaxGinseng wortel helpt uw energie pijl op niveau te houden terwijl u dieet.

 

Chroom stimuleert het energieverbruik (verbranding van o.a. koolhydraten) en versnelt de stofwisseling.

 

Gebruiksaanwijzing:

Los een half uur voor het ontbijt 1 zakje Green Coffee 1500 op in 80 ml - 100 ml kokend water. Voeg indien gewenst zoetstof en/of melk toe naar smaak. Drink de koffie warm op. Na het kopje koffie 20 minuten wachten alvorens aan het ontbijt te beginnen.

 

Tips:

- Het wordt aanbevolen om dagelijks minimaal 2 liter water te drinken.

- De voorgeschreven dosering dient niet te worden overschreden.

- Eet 3 keer per dag. U zult wellicht minder honger hebben, maar het is belangrijk dat u geen maaltijden overslaat. In plaats van maaltijden over te slaan kunt u beter kleine porties nuttigen. 

- Extra lichaamsbeweging in de vorm van cardio training of fitness zorgt voor sneller resultaat en extra definitie van het lichaam. (strakker lichaam, spieren beter zichtbaar).

 

Inhoud: 14 zakjes van 15 gram

 

Belangrijk: Niet geschikt voor kinderen onder de 17 jaar, mensen die lijden aan hartaandoeningen, hoge bloeddruk en/of diabetes. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en/of voor moeders die borstvoeding geven. Als personen gevoelig zijn voor 1 van de ingrediënten van dit product, onder medicatie staan of anderzijds twijfelen of zij dit product mogen gebruiken wordt aangeraden voor gebruik uw arts of verpleegkundige te raadplegen.  

* Dit product is niet bestemd voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding.   

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina