Groene koffie

Groene koffie is een steeds populairder wordend middel om snel af te vallen. Naast dat het een snel middel is, is het ook een gezonde manier om verantwoord een paar kilootjes kwijt te raken. Steeds vaker berichten media over de positieve effecten van het drinken van groene koffie.

Wie graag gewicht kwijt wil raken, kan deze koffie drinken. Dokter Oz, bekend van het gelijknamige televisieprogramma, raadt het gebruik van groene koffie aan. Maar wat is het precies?

Wat is Groene koffie 1500?

Groene koffie is eigenlijk een koffieboon voordat hij wordt geroosterd. Bij het roosteren van koffie komen er veel chemische stoffen vrij. Daarnaast verdwijnen er een hoop positieve elementen van de koffie. Daardoor zeggen mensen wel eens dat koffie door het teveel aan cafeïne niet goed voor de gezondheid is, en het bovendien ook erg verslavend is.


Groene koffie is tegenwoordig nog redelijk onbekend in Nederland, maar het krijgt wel steeds meer bekendheid. Groene koffiebonen zijn overigens niet nieuw; ze bestaan al heel lang en bieden uitkomst voor verschillende problemen. Pas sinds kort weet het grote publiek van het bestaan van groene koffiebonen.

Afvallen

Met groene koffie is het mogelijk op een snelle en verantwoorde manier vet te verbranden. Het verbranden van calorieën gaat sneller als de sporter van tevoren dit soort koffie drinkt. Bovendien geeft deze koffie de gebruiker een veel voller gevoel. Daardoor is de drang tot het tussendoor snacken of snoepen een stuk kleiner, wat voorkomt dat de drinker meer calorieën binnenkrijgt dan noodzakelijk is. Met andere woorden: de kans om aan te komen neemt aanzienlijk af.

Groene koffie zorgt voor veel energie. Daarom is deze koffie een uitkomst bij het sporten. Het is namelijk makkelijker om langer te kunnen sporten dan normaal. Bovendien gaat het kracht zetten ook een stuk gemakkelijker.

De voordelen van groene koffie

Het gebruik van groene koffiebonen is verantwoord. De bonen zijn namelijk 100 procent natuurlijk. Dit houdt in dat er geen chemische middelen, kunstmatige stoffen of smaakmakers worden toegevoegd. Door dagelijks één kopje groene koffie te drinken, is de kans groot dat de gebruiker al snel afvalt. Dat is overigens helemaal verantwoord, want de koffie zorgt alleen voor een vol gevoel op de maag. Het werkt dus niet laxerend, en is daarmee niet schadelijk voor de maag of darmen.

Er zijn veel mensen die de koffie gebruiken voor bij het sporten. Zij drinken het van tevoren, en krijgen daardoor meer energie. Daarmee kunnen ze ook meer kracht zetten tijdens het sporten, wat een groot voordeel is. Natuurlijk is het niet slim deze koffie te drinken voor competities. Dat zou immers vals spelen zijn.

De koffie bestaat al een hele tijd, maar is nooit echt populair geweest. Doordat dokter Mehmet Oz uit Amerika, bekend van het programma Doctor Oz dit middel aanraadt, is het enorm in populariteit gegroeid. Het middel heeft veel voordelen is inmiddels een wereldwijd groot succes aan het worden.

Ingrediënten van Groene koffie 1500

“Groene koffie, is dat wel iets voor mij?” Het antwoord is: ja. Want het product is 100 procent natuurlijk. Het gebruik van groene koffie 1500 is een natuurlijke manier om effectief af te vallen, zonder dat dit schadelijk is voor het lichaam. We kunnen ons voorstellen dat men zich zorgen maakt om wat er precies in het product zit, alvorens het the proberen.

In groene koffie zitten groene theebladen. Die zijn gestandaardiseerd op 180 milligram polyfenolen en 90 milligram Epigallocatechingallate (simpelweg afgekort tot EGCG). Het gebruik van groene koffie 1500 is volledig verantwoord. Steker nog: het is goed dit middel op een dagelijkse basis te gebruiken. Dagelijks één kopje groene koffie kan leiden tot een gewichtsafname op een verantwoorde manier. Mensen die zich regelmatig futloos en moe voelen, kunnen bij dit product veel baat hebben. Dit middel zorgt er namelijk voor dat de gebruiker meer energie krijgt.

Groene thee-extract, het belangrijkste onderdeel van groene koffie, stimuleert anti-oxidantale activiteiten en beschermt daarmee het lichaam tegen mogelijke virussen en ziektes. Bovendien veroorzaakt het extract een hogere activiteit van de metabolisme in het lichaam. Dit is absoluut niet schadelijk, maar kan wel gewichtsverlies als resultaat hebben.

Verder bevat groene koffie ook vitamine B12. Vitamine B12 is een belangrijke vitamine voor het lichaam, omdat het verantwoordelijk is voor de aanmaak van rode bloedcellen. Daardoor blijft ons zenuwstelsel goed werken. Vitamine B12 zit in dierlijke producten, zoals melk, vlees, vleeswaren, vis en eieren. Experts noemen deze vitamine ook wel cobalamine. Mensen die geen dierlijke producten gebruiken, hebben een hoog risico op een tekort aan deze vitamine. Dat kan leiden tot een maagziekte of bloedarmoede. Door het tekort aan zenuwcellen raakt het zenuwstelsel in de war, waardoor er problemen met ons neurologisch systeem kunnen optreden. Daardoor hebben mensen bijvoorbeeld last van tintelende vingers, geheugenverlies of hebben ze tijdelijk minder kracht in de benen. Het gebruik van groene koffie kan dus een positief effect hebben op het zenuwstelsel. Mensen voelen zich minder moe en hebben meer kracht in de benen.

Daarnaast bevat groene koffie calcium.  Dat is een mineraal dat ons lichaam nodig heeft voor het opbouwen en onderhouden van de botten in het lichaam, en het gebit. Vooral oudere mensen die last krijgen van botontkalking doen er goed aan veel middelen te gebruiken waar calcium inzit. Het is nodig voor een goede werking van de zenuwen en spieren. Calcium zit bijvoorbeeld in melk, kaas of groente. Wie helemaal geen zuivel tot zich neemt, heeft een verhoogde kans een tekort aan calcium te ontwikkelen. Een kopje groene thee kan dit tegengaan. Bovendien is het mogelijk af te vallen zonder te sporten.

Groene koffie bevat chroom picolinaat. Chroom is belangrijk, want het stimuleert het energieverbruik in het lichaam. Daardoor verbranden we bijvoorbeeld koolhydraten. Het draagt bij aan de instandhouding van de bloedsuikergehalten en is goed voor het metabolisme. Daardoor is het mogelijk af te vallen zonder te sporten. Chroom zit bijvoorbeeld in volkorenbrood, groente, vlees en lever.

Zoals al eerder gezegd: de belangrijkste component van groene koffie is een kruidenmix van groene thee blad extract. Dit extract is gestandaardiseerd op 180 milligram polyfenolen, 90 milligram Epigallocatechingallate (EGCG) en 50 milligram natuurlijke cafeïne. Deze cafeïne is volledig natuurlijk, en daarmee niet schadelijk voor het lichaam, zoals bij een normaal kopje koffie wel het geval is.

Tenslotte gebruikt men voor het maken van groene thee gebruik van de PanaxGinseng wortel. Dat klinkt behoorlijk exotisch, maar is een belangrijk onderdeel van deze thee. De PanaxGinseng wortel helpt namelijk om de energie in het lichaam op pijl te houden, terwijl de gebruiker een dieet volgt. Het stilt de honger, waardoor de metabolisme zijn werk kan doen. Daardoor heeft de drinker ervan veel meer kracht en energie.

Afvallen zonder sporten

Wie graag zijn abonnement op de sportschool op wil zeggen, kan gebruik gaan maken van groene koffie. Zeker als de gebruiker al positieve ervaringen heeft met groene thee-extracten, zal de stap naar groene koffie zeer klein zijn. Het is mogelijk om af te vallen zonder te sporten. Er zitten zodanig veel goede ingrediënten in de koffie, dat het lichaam op verschillende fronten er een stuk beter voor komt te staan.

Dat komt bijvoorbeeld doordat het groene thee extract goed is voor activiteiten in het lichaam die te maken hebben met antioxidanten. Die antioxidanten helpen bij het tegengaan van mogelijke schade door zogenoemde vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen ziektes veroorzaken en de balans verder verstoren. Daarnaast bevat dit extract ook nog eens vitamine B12, waardoor de zenuwcellen gezond blijven.

Dankzij deze unieke combinatie van groene thee 1500, is het mogelijk op een gezonde manier snel af te vallen. Natuurlijk is het aangeraden om te sporten en zo in conditie te blijven, maar het is niet langer meer nodig naar de sportschool te gaan alleen maar om af te vallen. Afvallen kan nu dus heel gemakkelijker en zeer verantwoord. De gebruiker heeft dankzij de mix van verschillende ingrediënten niet alleen een grote kans af te vallen, maar krijgt van deze groene koffie ook veel meer energie.

Aanbevolen door dokter Oz

Iedereen ter wereld kent zijn televisieprogramma: dokter Mehmed Oz. Hij is een gerenommeerde dokter die zijn kijkers op een helder manier uitlegt hoe het lichaam precies werkt en welke problemen er op kunnen treden. Oz heeft in zijn televisieprogramma groene thee en koffie meerdere malen aangeraden, omdat het een positief effect heeft op de werking van het lichaam.

Oz behandelt niet alleen maar ziektes, maar is ook een groot voorstander van een verantwoord gebruik van supplementen. Hij heeft groene koffie onder de loep genomen, en kwam tot de conclusie dat het echt werkt. Het experiment komt uit 2012, en sindsdien hebben honderdduizenden mensen de aflevering nog eens bekijken. Wie achter het geheim van snel afvallen zonder sporten wil komen, hoeft eigenlijk niets extra’s te doen, behalve het omzetten van het dagelijkse kopje koffie. Normale koffie is verslavend, en groene koffie niet. Het heeft louter positieve effecten. Stop dus met normale koffie te drinken, en begin met het gebruik van groene koffie!